Мед Атлант

На Великдень на Прикарпатті прогнозують тепло і дощі з грозами

В Україні на Великодні свята буде тепло. На Івано-Франківщині прогнозують дощі й різке похолодання 3 травня.

Про це повідомила у фейсбуку синоптикиня Наталка Діденко. 
“Завтра, в суботу, дощі пройдуть у західних та східних областях, на решті території України переважатиме суха погода. У неділю, на Великдень, дощі передбачаються вночі в західних областях. Потім, поступово, від ранку до вечора дощі з грозами прямуватимуть у східному напрямку і захоплюватимуть впродовж 2-го травня Північ, Центр, Південь (окрім Запоріжжя та Криму). Вдень 2 травня почне прибувати комфортне тепло, збільшуватися хмарність, посилиться південно-східний вітер і ввечері, – йдеться у дописі.
За даними Українського гідрометцентру, завтра на Прикарпатті прогнозують дощі вдень, а вночі буде без опадів. Температура повітря вдень підніметься до +19 градусів. У Карпатах до 14 вище нуля. Вночі температура становитиме до 8 градусів тепла. Вітер східний – 5 – 10 м/с.
На Великдень 2 травня температура підніметься до +23 градусів. Вдень і вночі прогнозують дощі з грозами. Вітер південно-східний 7-12 м/с.
Різке похолодання на Прикарпаття синоптики прогнозують на 3 травня, понеділок. Удень температура знизиться до +13 градусів. Вночі, щоправда, температура повітря не знизиться.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...