Мед Атлант

Шевченко готує позов на Вірастюка до Європейського Суду з прав і свобод людини

Сьогодні, 15 червня, відомий український спортсмен Василь Вірастюк взяв у Верховній Раді присягу народного депутата. Ухвалення Вірастюком присяги нардепа проходило під вигуки «Ганьба».

Натомість Олександр Шевченко повідомив, що члени депутатської групи партії «За майбутнє» підготували спільну заяву та висловили незадоволення стосовно обрання депутатом стронгмена.

Сьогодні Василь Вірастюк під час засідання Верховної Ради України склав присягу народного депутата України. Та всі ми розуміємо, що це є не перемогою, а нечесним призначенням, його просто «зробили» депутатом. Це розуміють і народні обранці, які під час присяги вигукували слова «Ганьба» на адресу фальсифікаторів – влади та Вірастюка.
А ми і далі продовжуємо боротися за правду, за конституційне право українців обирати владу! Наша команда готує позов до Європейського Суду з прав і свобод людини! Ми доведемо, що український народ має право на власне волевиявлення! Ганьба, яка сталася у 87-му окрузі ніколи більше не повинна повторитися в Україні!

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...