Мед Атлант

Богородчанська лікарня отримала сучасний рентгенапарат за понад 2 млн грн. ФОТО

Відтепер жителі Богородчанщини матимуть можливість пройти обстеження на сучасному рентгенапараті. Його закупили за кошти з державного бюджету та встановили в Богородчанській центральній лікарні.
Вартість рентгенівської діагностичної системи становить 2,5 млн. грн., повідомив директор обласного департаменту охорони здоров’я Ігор Дмитренко.
Також на поточний ремонт приміщення та на додаткове оснащення рентгенкабінету залучили кошти й з власного бюджету закладу – ще близько пів мільйона гривень.
“Війна – не просто загальмувала розвиток всіх сфер діяльності, зокрема й медичної, а й спричинила значне навантаження на лікувальну мережу. Проте, ми зуміли довести цю справу до кінця та зробити все відповідно вимог та згідно європейського стандарту. Не зважаючи ні на що, ми впевнено йдемо до наших цілей – покращення надання якості медичної допомоги на всіх рівнях та нашої перемоги над російським окупантом. Ми робимо все можливе, щоб підсилювати матеріально-технічну базу закладів охорони здоров’я Прикарпаття, наповнювати лікарні висококваліфікованими кадрами та забезпечувати всім необхідним для безперебійної та ефективної роботи. А відкриття сьогоднішнього сучасного рентгенкабінету в Богородчанській центральній лікарні – хороший тому приклад”, – каже Дмитренко.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...