Мед Атлант

На Богородчанщині молоді волонтери забезпечили дровами найбільш вразливі категорії осіб

ГО «АКТИВНІ РАЗОМ» та проєкт @youproject_ukraine спільно з активістами та волонтерами с. Дзвиняч, за сприяння підприємців, забезпечили дровами найбільш вразливі категорії осіб.

Друзі, в очікуванні «важкої» зими ми хочемо звернути увагу на тих людей, які внаслідок важкого соціального становища, особливо в умовах військового часу, як ніколи потребують нашої підтримки (престарілі, одинокі матері, хворі і т.д.).
Основна думка, яку ми прагнемо донести даним постом, що хоч зима і буде складною та це НАША СПІЛЬНА ЗИМА І ЇЇ МИ ПОВИННІ ПЕРЕЗИМУВАТИ РАЗОМ. Наш обов’язок, як українців дбати один про одного, бо ми одна сім’я, яку не здолає жоден ворог, а тим більше холод! – повідомляють на сторінці BOGO_LIFE.
Волонтери кажуть, що вони дуже дякують підприємцям (які просили не вказувати їхні імена) за надані букові дрова придбані власним коштом, а також за транспорт для їх доставки.
Також дуже дякують активним молодим людям села Дзвиняч, які доклали надзвичайно багато зусиль для того, щоб зробити з наданими дровами порядок та доставити їх людям.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...