Реклама

Мед Атлант

Дитячі дивани – від простих рішень до унікальних моделей

Набагато простіше перерахувати які види дитячих меблів недоступні, ніж скласти список модулів, які є можливість придбати. Мануфактури постійно розширюють дитячі колекції поповняючи асортимент справжніми витворами меблевого мистецтва.

Дитячі дивани

Хто сказав що дитячі дивани https://www.mebelok.com/uk-ua/divani/filter-20-4807/ це щось просте, банальне і однотипне? Експерти МебельОк радять відвідати каталог і оцінити той вибір, який доступний сучасним споживачам. Асортимент який постійно збільшується нікого не дивує, бо дитячі дивани актуальні як для дитини молодшого шкільного віку так і для тинейджера. Але моделі мають відрізнятися як за дизайнерської концепцією, так і за конструктивним рішенням. Також моделі відрізняються по стилістиці і кольору і це не дивно, бо для дівчат краще обирати варіанти в яскравих тонах, а для хлопчаків у більш солідно-темних. Хоча, це справа смаку. Головне, що вибір величезний, а всі моделі без винятку якісні і відповідають всім стандарт ергономічності і безпеки.

Конструктивні варіації

Дитячі дивани представлені у різних виконаннях. Тобто придбати вийде:​

    • Прямий чи кутовий;
    • Простий чи розкладний;
  •   Монофункціональний або багатофункціональний.

Прямі дивани дитячі актуальні для великих приміщень. Якщо в дитячій не так багато вільного місця актуальним стане модуль кутовий та й ще й з механізмами розкладання (книжка або дельфін). Також доречно буде придбати диван з висувними ящиками або спеціальними нішами. Така конструкція буде справлятися з функціоналом місця для зберігання (тут вийде сховати іграшки).

Дизайнери пропонують безліч варіантів, які здатні створити особливу атмосферу в дитячій. Для цього використовуються цікаві серіали, форми, кольори та їх комбінації. Головне, всі моделі:

1. Стильні і красиві;

2. Виготовлені з безпечних і надійних матеріалів;

3. Зручні і прості у використанні;

4. Відрізняються довговічністю, витривалістю і простотою догляду.

Питання ціни – теж дуже різнопланове. Тобто виробники пропонують колекції в різних сегментах. Це дозволяє придбати диван в дитячу, який вписується в інтер’єр по своєму дизайну і кольоровій палітрі, а по ціні – в бюджет виділений на придбання меблевого модулю. Покупцям доступні як унікальні ексклюзивні екземпляри, так і взірці з середнього цінового сегменту або навіть бюджетного.

Диван каприз

При цьому якість виконання у всіх товарів які представлені на вибір споживачу безкомпромісно висока. Професійні консультанти MebelOk підкажуть які саме колекції вас можуть зацікавити з урахуванням ваших смакових уподобань, віку дитини, статі і особливостей приміщення, де диван дитячий буде встановлений.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...