Мед Атлант

Зловмисника, який познущався над малолітньою калушанкою взяли під варту

Подія трапилася 7 листопада близько 14 години, коли дев’ятирічна дівчинка йшла зі школи по залізничній колії.

Нагадаємо, неподалік дому на школярку напав невідомий чоловік, який вчинив задоволення статевої пристрасті неприроднім шляхом і заволодів мобільним телефоном дитини. Про це МІСТУ повідомили у прес-службі Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Після чого, дівчинка самотужки змогла вирватись від зловмисника, побігла додому та розказала про все своїй матері, яка відразу ж зателефонувала до поліції.

Виїздом на місце події слідчо-оперативної групи Калуського відділу поліції та проведеними пошуковими заходами через півтори години після повідомлення правоохоронці встановили особу нападника. 28-річного жителя Рожнятівського району затримали неподалік місця скоєння кримінального правопорушення.

Калуською місцевою  прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за ознаками злочинів, передбачених ч. 3 ст. 153 (Насильницьке задоволення статевої пристрасті неприроднім способом) та ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Чоловікові оголошено підозру за ч. 3 ст. 153, ч. 2 ст. 186 КК України та обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою.

За вчинення злочину йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Читайте також: Сільський голова Березівки, якого підозрюють в хабарництві, продовжує виконувати свої обов’язки 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...