Мед Атлант

Для особливих «Дітей Ісуса» провели 10-ти денний табір у Карпатах

Впродовж 10 днів, з 8 по 17 вересня, учасники спільноти особливої молоді «Діти Ісуса», яка щотижня зустрічається при Архікатедральному і Митрополичому соборі Воскресіння Христового м. Івано-Франківськ, разом із батьками активно та весело проводили час у закладі відпочинку Івано-Франківської обласної ради «Карпатські мрії», що у Микуличині.

Такий відпочинок для спільноти відбувся за співфінансування благодійного фонду Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ «Мізерікордія» у співпраці з благодійним проєктом «Разом з Україною завжди» 06/UCR/012832 й Департаментом соціальної політики Івано-Франківської обласної державної адміністрації. Схожий відпочинок для учасників спільноти відбувся вже вдруге. Перший табір провели восени 2021 року, повідомляють у пресслужбі Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Спільноту у таборі супроводжували о. Руслан П’яста та диякон Антон Стасів, які надавали духовну і психологічну підтримку учасникам. Відпочинкову програму цьогоріч допомагали втілювати брати-семінаристи Івано-Франківської духовної семінарії ім. свщмч. Йосафата.

У програмі табору була присутня щоденна Божественна Літургія та можливість для духовної розмови зі священнослужителем чи консультації з психологом. Один з ключових аспектів — відпочинок для батьків, які ввесь вільний час проводять зі своїми дітьми.

Що цікаво, у вівторок, 10 вересня, за сприяння благодійного фонду «Мізерікордія» для учасників табору продемонстрували паперове шоу, а відтак всі охочі мали змогу повеселитися під драйвові українські пісні.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...