Мед Атлант

У Франківську презентували експортну та крафтову продукцію місцевих та релокованих виробників

В Івано-Франківському Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка в рамках ІІ Міжнародного форуму «Івано-Франківська область – надійний партнер» відбулася виставка експоорієнтованої та крафтової продукції Івано-Франківської області.

Пише Місто з посиланням на Івано-Франківську ОДА.

Гості заходу ознайомилися з продукцією голова обласної державної адміністрації – начальниця обласної військової адміністрації Світлана Онищук, її заступниця Людмила Сірко, представники міжнародних організацій, територіальних громад, прикарпатські виробники, підприємці та керівники установ, релокованого бізнесу.

Наші виробники мають змогу представити власне крафтове виробництво та продукцію релоковагого бізнесу. Усе це розмаїття виготовляють у нас, на Прикарпатті. Це є свідченням того, наскільки наші люди працьовиті і наполегливі, які мають чимало нових бізнес-ідей і вміло їх реалізовують, – зазначила керівниця області. – А за підтримки міжнародних партнерів, впевнена, українські товари оцінять й іноземні покупці, – пишуть на сторінці ОДА.

Зазначають, що саме цей форум присвячений розвитку малого та середнього бізнесу, а також підтримці територіальних громад у різних інвестиційних проєктах. До участі у виставці залучені чимало місцевих підприємців та представників релокованого бізнесу.

Під час виставки презентували інвестиційні паспорти територіальних громад, де є інформація про цікаві грантові проєкти.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...