Мед Атлант

В Калуші молодик підпалив будівлю ДВС

Днями на лінію «102» надійшло повідомлення про, те що в Калуші невідома особа підпалила приміщення, яке орендує Калуський відділ ДВС. У результаті загоряння пошкоджено металопластикове вікно, внутрішнє та зовнішнє підвіконня.

На місце одразу були скерована слідчо-оперативна група Калуського районного відділу поліції та оперативні служби кримінальної поліції ГУНП в Івано-Франківській області.

Правоохоронці провели огляд місця події, вилучили сліди взуття, пальців рук, а також запальничку, пляшки від розчинника та інші речові докази.

Встановлено, що фігурант облив зовнішнє підвіконня адміністративної будівлі, в якій відбуваються ремонтні роботи, легкозаймистим розчинником та підпалив його. Опісля з місця події втік.

Поліцейські з’ясували, що до кримінального правопорушення причетний 26-річний мешканець Калуша. Чоловік раніше неодноразово судимий за майнові злочини. Невдовзі фігуранта виявили в місті Калуш та затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі уже оголосили чоловіку підозру за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне знищення або пошкодження майна, шляхом підпалу. Суд обрав запобіжний захід – тримання під вартою. Санкція статті передбачає покарання – до десяти років позбавлення волі.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...