Мед Атлант

Прикарпатські рятувальники підписали партнерську угоду з Підкарпатським воєводством Республіки Польща

Сьогодні рятувальники Прикарпаття підписали партнерську угоду з Маршалеком Підкарпатського воєводства Владиславом Ортилем та Підкарпатським Комендантом Воєвудським Державної пожежної служби в Жешові старшим бригадиром Томашом Бараном.

Ця угода передбачає реалізацію спільного проєкту в рамках Програми Польська допомога під назвою “Разом безпечніше. Підтримка рятувальних служб Івано-Франківської області”, повідомляють у пресслужбі ГУ ДСНС України в Івано-Франківській області.
Проєктом передбачено спільні навчання з пожежогасіння на об’єктах нафтової промисловості та навчання з пошуку людей під завалами. Також в рамках проєкту буде придбано спеціальне рятувальне обладнання для потреб рятувальників області.
Т.в.о. начальника ГУ ДСНС в області Віталій Федорчук висловив слова вдячності польським представникам за багаторічну співпрацю та підтримку рятувальників Прикарпаття та зазначив, що досвід рятувальних служб обидвох країн є безцінний, а придбане в рамках проєкту майно врятує не одне життя та мінімізує наслідки надзвичайних ситуацій.
Підписання угоди відбулося в онлайн-режимі.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...