Мед Атлант

Рятувальники провели уроки безпеки для учнів місцевих закладів освіти

Працівники ДСНС продовжують навчати дітей безпечної поведінки в побуті та правил, яких потрібно дотримуватись, щоб запобігти травмуванню та нещасним випадкам.

23 вересня фахівці ДСНС Коломийщини провели профілактичний захід з учнями закладів освіти Коломийського району. Рятувальники відпрацювали евакуацію учасників освітнього процеси у разі виникнення пожежі, мінування будівлі та сигналу “Повітряна тривога”.

Також провели інструктаж для дітей, де вкотре наголосили про важливість дотримання правил безпечної поведінки під час виникнення подій різноманітного характеру.

Також, сьогодні рятувальники Коломийщини спільно з працівниками поліції провели уроки мінної безпеки в Долинському ліцею “Науковий”

Рятувальники нагадали дітям, як правильно себе поводити при виникненні пожежі чи іншої надзвичайної ситуації, розповіли про те, як діяти у разі натрапляння на вибухонебезпечні предмети.

Проведення таких заходів дає дітям можливість вивчити правила безпеки життєдіяльності, які знадобляться у повсякденному житті.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...