Мед Атлант

Топ українських серіалів для затишного вечора

Якщо ви шукаєте цікаву кінострічку на вечір, то рекомендовано переглянути найкращі українські серіали. Доступні різні варіанти на будь-який смак, починаючи від історичних епопей і зворушливих мелодрам, і закінчуючи легкими молодіжними комедіями. Далі розповімо про найпопулярніші з них.

«Сага» — нелегкі життєві випробування

Серіал, що складається з 12 серій, розповідає про життя цілих шести поколінь родини Козаків. На їхню долю випадають нелегкі випробування:

  • дві світові війни;
  • Голодомор;
  • сталінські репресії;
  • розпад Радянського Союзу;
  • Революція Гідності.

Вижити в справжнісінькому вирі подій їм допомагають міцні родинні вузли. В унікальному світі кожного члена родини є місце для надій, віри в краще, сміху і сліз.

«Я — Надія» — драматичний серіал про працівників екстреної допомоги

Повномасштабне вторгнення змусило багатьох медиків покинути свої робочі місця та переїхати з Харкова до безпечніших місць. Однією з тих, хто залишився в оточеному місті всупереч усьому, стала молода фельдшерка, на ім’я Надія. Попри постійні обстріли, вона рятувала життя і віч-на-віч зіткнулася з ворогом.

«Спіймати Кайдаша» — переосмислена історія сварливого сімейства

З легкої руки Наталії Ворожбит — сценаристки трагікомічного телесеріалу герої повісті Івана Нечуя-Левицького перевтілилися на більш сучасне сварливе сімейство. Дії серіалу відбуваються у 2005-2014 роках, упродовж яких свекруха і невістка з бойовим характером не можуть знайти спільну мову, а чоловіки втрачають довіру один до одного.

«Молода» — чи можна почати нове життя після 40 років?

Сорокарічна Ольга після розлучення з чоловіком намагається відновити кар’єру у видавництві. Непереборною перешкодою для неї стає вік. Молоді роботодавці вважають редакторів після сорока вмирущим видом і відверто знущаються з героїні під час співбесід.

Після кількох невдалих спроб вона відшукує доволі просте розв’язання проблеми — переписує резюме із зазначенням віку 26 років. Після цього в Ольги починається нове життя: вона знаходить таку омріяну роботу і молодого чоловіка, який симпатизує головній героїні. Однак чи зможе вона повністю відповідати зазначеному віку?

«І будуть люди» — історична сага про життя українських селян

Сюжет розповідає про трагічне життя 12 головних героїв за часів Голодомору та періоду колективізації. В основі роману Анатолія Дімарова, який було успішно екранізовано, лежать правдиві історії українців, що жили на зламі історичних епох.

«Кава з кардамоном» — зворушлива історія забороненого кохання

Дії історичної мелодрами відбуваються у Львові в середині ХІХ століття. Тут розповідається про кохання шляхтича Адама, який має дружину, до молодої сироти Анни. Такі почуття є забороненими, приносять труднощі, неприємності та осуд консервативних жителів міста.

З нами ви зможете дивитися улюблені серіали відмінної якості онлайн у будь-який зручний час. Завдяки додатку фільми стануть доступні також офлайн. Ми дбаємо, щоб ви першими побачили прем’єри та ексклюзиви.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...