Мед Атлант

З Франківська до Польщі відправили 20 апаратів осушування приміщень

Івано-Франківські мальтійці відправили до Польщі 20 професійних апаратів – промислових та побутових осушувачів приміщень.

Обладнання передано у розпорядження багаторічному партнеру – Fundacja Pomoc Maltańska – Maltańska Służba Medyczna і вже найближчим часом буде надане потерпілим від жахливої повені у Польщі.
Осушувачі якнайкраще зарекомендували себе, коли Мальтійська служба допомоги використовувала їх в Херсоні та області після підриву росіянами дамби каховського водосховища. Тоді було осушено понад 1450 приміщень. А передано до України їх було Malteser Hilfsdienst im Bistum Trier.
Це обладнання різної продуктивності і призначене для використання як у приватноиу помешканні, так і у великому приміщенні, напр. шкільній клясі чи лікарняній палаті. Воно вилучає з приміщень (повітря, підлоги, стіни) на добу від 20 до 100 літрів води.
За даними польських рятувальників кількість постраждалих від підтоплення становить понад 57 тисяч людей. Відомо про 6544 осіб, яких довелося евакуювати. 11 502 будинки – як приватні, так і багатоквартирні – були затоплені або пошкоджені в результаті стихійного лиха. Повінь також пошкодила 724 громадські об’єкти, включаючи школи, дитячі садки, спортивні споруди та адміністративні будівлі, а також мости та дороги

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...