Мед Атлант

Завтра франківців запрошують на святковий захід, де збиратимуть кошти на апарат ШВЛ для військових

Завтра, 1 жовтня, на площі Ринок в Івано-Франківську відбудеться благодійний захід, під час якого планують зібрати кошти на апарат штучної вентиляції легень для військового госпіталю.

У програмі заходу анімаційна програма для дітей, концерт, творчі майсте-класи, аукціон та та навчання з тактичної медицини.

“Завтра у нас велике свята, точніше навіть три свята, тому ми знову повертаємося на площу Ринок. Ми хочемо провести гарний захід, подарувати свято нашим захисникам, а також зробити корисну справу. Ми собі поставили високу мету – зібрати майже 1,5 млн гривень для придбання апарату ШВЛ для нашого міського госпіталю. Тому запрошуємо містян, військовослужбовців, ветеранів”, – закликає Роман Дорожівський, голова ГО “Галицькі леви”, учасник бойових дій, ветеран.

Також на локації діятиме фотовиставка “Лінія “Нуль”. Межа байдужості”, на якій будуть представлені світлини тих місць, які уже не контролюються владою України – це Піски, Опитне, Водяне, Авдіїівка, Золоте та ін.

Оператори продемонструють, як літає FPV-дрон.

Також продаватимуть сувенірну продукцію і буде можливість посмакувати стравами вуличної кухні.

“Будуть готуватися різні страви на вогні і обмінюватися на донат: бограч, плов, м’ясо, піца. Гроші завтра не ходять. В обігу тільки людська доброта, жертовність, яка буде конвертована в скриньки. Тобто ми будемо обмінювати все на пожертви для наших військових!” – наголошує Роман Дорожівський.

Ярмарок стартує в 12 годині. Хедлайнер заходу – BURLA.

О 17 годині відбудеться аукціон, лоти для якого підготували навчальні заклади Івано-Франківська  – розмалювали тубуси, гільзи, інші військові речі. Завтра їх сподіваюсь конвертувати кошти, які будуть витрачені на придбання апарату ШВЛ для військових.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...