Мед Атлант

Задонать 500 та виграй нову квартиру в Івано-Франківську!

Підтримати наших захисників та отримати шанс виграти квартиру в найвищому житловому комплексі міста SKYGARDEN? Це стало можливим завдяки великому збору на підтримку ЗСУ, який стартував сьогодні.

Компанія blago спільно з медіакомпанією «ГАЛАС» та Благодійною Організацією «БФ «НЕЗЛАМНІСТЬ.ІФ» оголосили blagoзбір на закупівлю пікапів для різних бригад ЗСУ. Ідея збору в тому, що кожен, хто задонатить суму кратну 500 грн, зможе виграти квартиру. Таким чином вони об’єднали можливість допомогти військовим і здійснити мрію про власне житло.

Пікапи необхідні військовим на фронті для виконання бойових завдань, доставки продуктів, медикаментів, боєприпасів та евакуації поранених. Тож кожен, хто долучиться до збору, зробить вагомий внесок в ефективність, безпеку та життя українських Героїв!

Чим більше людей доєднається до blagoзбору, тим більше пікапів отримають наші військові на передовій.

 

«З тебе – донат 500 грн, з нас – квартира!»

Це слоган blagoзбору. Адже серед тих, хто задонатить від 500 грн, організатори збору розіграють однокімнатну квартиру площею 41 кв. м у житловому комплексі SKYGARDEN.

Для участі в розіграші потрібно:

  1. Зробити донат від 500 грн на банку: https://send.monobank.ua/jar/46ZjQX7XNh

Номер картки банки: 5375 4112 2264 9746

  1. Якщо донат здійснюється не з картки Monobank, обов’язково слід вказати в коментарі прізвище, ім’я та номер телефону.
  2. Учасники можуть збільшувати шанси на перемогу, збільшуючи суму донату. Чим більше донатів кратних 500 грн, тим більше шансів виграти квартиру!

 

Переможець буде визначений методом випадкового вибору в додатку Monobank.

 

Результати розіграшу будуть опубліковані на сайті blago https://blagodeveloper.com/ у телеграм-каналі https://t.me/blago_developer та на сторінці в соціальній мережі Facebook https://www.facebook.com/blagodeveloper/.

 

 

Здійсни мрію про нове житло за донат!

SKYGARDEN – це житловий комплекс бізнес-класу, що стане новим прогресивним районом міста. В одному ЖК буде поєднано сучасні технології, унікальні архітектурні рішення та найбільшу в місті green-зону площею 30 тис. кв. м з власником озером.

Квартира в SKYGARDEN може стати твоєю, якщо ти долучишся до великої справи!

Посилання на банку: https://send.monobank.ua/jar/46ZjQX7XNh

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...