Мед Атлант

Шість автівок на Покрову освятила на фронт Боднарівська громада

На свято Покрови у Боднарівській громаді влаштували урочисту програму «Сила Нескорених».

Після святкового Богослужіння у храмі,  громада зібралася на панахиду біля пам’ятника крайовому провіднику ОУН, поетові і публіцисту Михайлові Дяченку і генералу УПА Олексі Луцькому, усім борцям за волю України.

Біля місцевого Народного дому відбулося освячення шести автівок на фронт. Машини отримали у рамках співпраці боднарівської ГО “Дружня рука допомоги” із фондом Ukrainian Cultural Center з Естонії, повідомляє Калуська міська рада.

Надзвичайно велику справу, яку роблять мешканці села для наближення нашої Перемоги, відзначила у вітальному слові заступниця міського голови Калуша Надія Гуш.

Святкова програма завершилася урочистими виступами талановитих боднарівчан різного віку. Солодощі від місцевих ґаздинь можна було придбати на ярмарку. Присутніх пригощали бограчем. Облаштували тематичні фотозони.

До організації заходів долучилися учні місцевого ліцею, працівники Народного дому, учасники драматичного колективу, що діє при закладі, небайдужі мешканці громади, за підтримки старости Олега Дрогомирецького.

Усі заходи — благодійні. Виручені кошти спрямують на допомогу Українському війську.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...