Мед Атлант

В Україні запустили чат-бот для жінок, які хочуть приєднатися до ЗСУ

До Дня захисників і захисниць України рух Veteranka запустив чатбот під назвою Recruitment guide bot, створений спеціально для жінок, які бажають приєднатися до Сил оборони України.

Про це повідомляють в інстаграм руху, передає Місто.

Що таке Recruitment guide bot?

Цей чатбот — це покрокова інструкція, яка допоможе жінкам зрозуміти, як приєднатися до конкретного підрозділу, чим відрізняється служба за мобілізацією від контракту, а також як проходить підготовка в навчальних центрах.

Чому важливий цей чатбот?

Головна особливість чатботу — він створений жінками для жінок. Тут можна знайти інформацію про можливості підготовки до служби, вивчити основи тактичної медицини, а також отримати список платформ для пошуку військових вакансій. Крім того, чатбот надає відповіді на юридичні запитання.

У чатботі також є матеріали про жіноче здоров’я в умовах фронту, чеклісти необхідних засобів гігієни та медикаментів, які варто мати з собою. Тут можна знайти рекомендації досвідчених захисниць щодо того, на що звертати увагу на початку та під час служби. Окрему увагу приділено і темі дій у ситуаціях сексуальних домагань або насильства.

Переглянути чатбот можна за посиланням.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...