Мед Атлант

Троє травмованих та один загиблий у результаті ДТП на Прикарпатті

Дорожньо-транспортні пригоди трапились минулої доби у Коломиї, Отинії та Косівському районі.

Автопригода між двома транспортними засобами сталась у Коломиї. На місці ДТП правоохоронцям стало відомо, що водій “Renault Trafic”, 1966 року народження, виїжджаючи із другорядної дороги, не надав перевагу у русі та допустив зіткнення із легковиком “Peugeot 107”. У результаті аварії до лікарні доставлено керманича “Peugeot 107 “.

Відомості про дорожньо-транспортну пригоду внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Наступна ДТП трапилась в Отинії. Відомо, що 27-річний водій «Renault logan», мешканець Отинійської громади, не надав перевагу у русі та допустив зіткнення із вантажівкою «Daf», яка рухалась головною дорогою. Вантажівкою керував громадянин Молдови, 1987 року народження.

До медичного закладу з травмами доставлено керманича «Renault logan» та його пасажирку. Водіїв перевірено на стан сп’яніння, водій «Renault» за кермом був нетверезий.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.

Аварія, у якій загинув керманич квадроцикла, мала місце у селі Город, Косівської громади. 53-річний мешканець району, рухався грунтовою лісовою дорогою. Водій не обрав безпечної швидкості руху та допустив зіткнення з узбіччям у вигляді схилу пагорба.

Унаслідок ДТП чоловік загинув на місці аварії.

За фактом ДТП слідчі розпочали кримінальне провадження за 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

В усіх випадках правоохоронці вилучили з місця подій транспортні засоби та призначили ряд експертиз.

“Поліція Прикарпаття звертається до водіїв з проханням бути обачними на дорогах, в жодному разі не порушувати Правила дорожнього руху. Необхідно бути обережним на дорогах, відмовтесь від ризикованих маневрувань. Виконуючи будь-який маневр переконайтесь, що це буде безпечно. У жодному випадку не сідайте за кермо напідпитку!”

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...