Мед Атлант

У Тлумацькій громаді в автопригоді постраждав хлопчик-пішохід: його госпіталізували. ФОТО

Дорожньо-транспортна пригода за участі малолітньої дитини трапилась 7 жовтня близько 12 години в селі Нижнів, що у Тлумацькій територіальній громаді. Дитину госпіталізовано.

На місці аварії поліцейські встановили, що 31-річна керманичка «Мазда 3», мешканка Вінниці, не врахувала дорожню обстановку та допустила наїзд на хлопчика-пішохода. Дитина рухалась через проїзну частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу, зліва на право відносно руху автомобіля.

Травмовану дитину, 2012 року народження, мешканця Тлумацької громади, госпіталізовано до дитячої клінічної лікарні.

Керманичка твереза.

За фактом автопригоди слідчі територіального підрозділу поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Поліцейські нагадують водіям – будьте уважними та обережними, наближаючись до пішохідних переходів, не перевищуйте швидкості та правильно оцінюйте ситуацію на дорозі.

«Закликаємо батьків: нагадайте дітям Правила дорожнього руху. Переходити проїжджу частину дороги необхідно лише пішохідним переходом, перебігати дорогу заборонено. Діти до шести років повинні переходити дорогу лише у супроводі дорослих. Крім того, використовуйте світлоповертаючі елементи на одязі дитини – це зробить її помітною на дорозі у темну пору доби. Тільки так ми збережемо життя та здоров’я дітей»

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...