Мед Атлант

До Івано-Франківська вперше приїде унікальний інклюзивний концерт «Пісні, народжені у Львові»

15 жовтня о 18:00 у Івано-Франківському національному театрі ім. І.Франка вперше презентуватиметься унікальний інклюзивний концерт «Пісні, народжені у Львові».

У програмі концерту – добре знайомі та незабутні пісні Володимира Івасюка, Мирослава Скорика, Богдана Весоловського, Кузьми Скрябіна, Ігора Білозіра, Володимира Якимця, Ярослава Нудика, повідомили організатори.

У концерті візьме участь оркестр Національного театру ім. М.Заньковецької під орудою Богдана Мочурада.

«Концертний проєкт «Пісні, народжені у Львові» є унікальним мистецьким явищем не лише для України. Адже виступи у супроводі оркестру та ще й разом з відомими артистами – це прерогатива лише для непересічних. До того ж це доконаний приклад якісної інклюзії у соціокультурній сфері – інклюзії, недоступної для багатьох європейських зірок та виконавців. Україна зуміла втілити цей проєкт у життя і презентувати понад 90 концертів у Швеції, Польщі, Литві, Угорщині, Словаччині та ін», – зазначають організатори.

В супроводі оркестру виступатимуть вокальна формація «Піккардійська терція», переможці ТВ-шоу «Голос країни» Зеновій Карач зі Львова і Сергій Лазановський з Івано-Франківська, авторка і композиторка Леся Горова. Також на сцені будуть талановиті незрячі виконавці різного віку з усіх куточків України: Іван Ганзера з Харкова – переможець ТВ-шоу «Голос країни», Олена Ковтун з Полтави – переможниця ТВ-шоу «Україна має талант», 8-річна Богуслава Делейчук з Рівного, Галина Джала зі Львова, саксофоністка Христина Гурова з Кривого Рогу та інші.

Ведучі концерту – артист ВФ «Піккардійська терція» Ярослав Нудик, та школярка з Івано-Франківська Віра Семків. Організаторкою та продюсеркою концерту є незряча львів’янка Оксана Потимко.

На глядачів чекає  чимало креативних рішень, несподіванок і сюрпризів.

«Живий звук, драйв та експресія гарантовані! «Пісні, народжені у Львові» – яскравий, експресивний, динамічний, емоційний концерт зі знаком «плюс» для справжніх шанувальників мистецтва. Цей концерт надихає і мотивує, змушує забути про реалії сьогодення і на якийсь час поринути в чарівний світ гарної музики. А ще – переглянути безліч раніше сформованих стереотипів, зокрема про інклюзивне мистецтво та роль кожного з нас на шляху до перемоги», – наголошують організатори.

Усі виконавці виступають безоплатно. Виручені від продажу квитків кошти організатори скерують для одного з підрозділів ЗСУ, про що буде детально прозвітовано у соцмережах.

Вартість квитків – від 200 до 590 грн.

Посилання на продаж квитків:

https://ivano-frankivsk.karabas.com/ua/pisni-narodzhenni-u-l-vovi/order/

Посилання на відеоролик концерту «Відчинилося життя» 2023 року, під час якого було зібрано 400 000 грн для ЗСУ і придбано тепловізійні приціли для військових на нулі: https://www.youtube.com/watch?v=_DHIbpLe20w

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...