Мед Атлант

Літні люди у трьох громадах на Франківіщині отримали продуктові набори

Карітас Коломия завдяки співпраці з благодійним фондом Starenki зміг надати важливу допомогу 72 літнім людям у рамках проєкту «Покращення якості життя людей похилого віку шляхом надання послуги “Догляд вдома”».

Ці продуктові набори, наповнені необхідними харчовими продуктами та товарами першої необхідності, були ретельно підготовлені нашими волонтерами, а згодом розвезені працівниками фонду безпосередньо до домівок бенефіціарів у Коломийській, Нижньовербізькій та Кутській громадах.

Підтримка таких людей є надзвичайно важливою, оскільки більшість з них стикається з фінансовими труднощами — їхні пенсії часто не покривають навіть базових витрат на продукти та ліки. Ми прагнемо, щоб завдяки цим наборам наші підопічні відчували турботу і підтримку, адже, попри свій життєвий досвід і непрості умови, вони заслуговують на гідне життя. Щиро дякуємо БФ «Старенькі» за цінний внесок у підтримку старшого покоління та спільну працю, яка допомагає людям похилого віку відчувати себе не самотніми, — повідомляють волонтери.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...