Мед Атлант

Калуська центральна районна лікарня приймала всеукраїнський форум

Сьогодні, 25 жовтня, КНЗ «Калуська центральна районна лікарня» приймала представницький форум «Можливості людини –розвиток громади», організований благодійним фондом ” Пацієнти України”.

Участь у заходів взяла заступниця міського голови Наталія Кінаш, а також заступники голів громад, керівники медичних закладів, реабілітологи з усієї України.

Розпочався захід з огляду реабілітаційного відділення Калуської центральної районної лікарні. Історію створення та розвитку реабілітаційного відділення, взаємодію з стейкхолдерами в громаді презентували гостям генеральний директор лікувальної установи Ярослав Мороз, медичний директор Ярослав Кінаш та завідувач відділення Михайло Гладенький.

Пізніше учасники форуму мали змогу познайомитися з успішними кейсами інших громад. Зокрема, досвідом роботи м. Долина та обговорити інші важливі питання.
Наталія Кінаш зазначила: «Обмін досвідом та ознайомлення з сучасними методами реабілітації пацієнтів для нас є цінним. Дякуємо організаторам за вибір нашого відділення реабілітації, як однієї з кращих баз з надання медичної допомоги».

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...