Мед Атлант

На Франківщині прощаються із бійцем, якого вбив снайпер. ФОТО

Сьогодні, 10 грудня, у селі Ворона Коломийського району поховали бійця Івана Дубея, якого снайперська куля ранила в голову.

Івана Дубея поранили 4 грудня. Снайпер влучив просто у лоб, куля прошила мозок і зупинилася у потилиці. 7 грудня він помер у  реанімаційному відділенні лікарні імені Мечнікова у Дніпрі.

Сьогодні близько опівночі тіло загиблого привезли додому. Крім франківських волонтерів забирати Івана Дубея вирушила і матір. До рідного села Івана на Коломийщині приїхало чимало небайдужих людей, щоб провести атовця в останню путь.

 Чорна неділя… Проводимо в останню путь нашого побратима. Вічна память Герою!, – написав у фейсбук Андрій Фармуга.

Знаходився на бойовій позиції під час обстрілу. Побіг за боєприпасами, куля снайпера дістала Івана. Показав себе як чудова людина, прекрасний товариш, який ніколи не жалівся на труднощі військової служби. Завжди приходив на допомогу як побратимам, товаришам своїм, – говорить начальник розвідки 8-го батальйону 10-ї гірсько-штурмової бригади ЗСУ Віталій Кузнєцов.

Сюжет 5 канал

Іван Омелянович Дубей (позивний “Дівіді”) народився 20.01.1988 року у селі Ворона Коломийського району Івано – Франківської області. Навчався у сільській школі, працював у службі охорони та на заробітках. Змалку обожнював футбол, брав участь у змаганнях у складі сільської команди. У нього залишились бабуся, батьки та молодший брат. Ніс службу Іван Дубей в 8-му окремому мотопіхотному батальйоні, який входить до складу 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади.

На фото Іван Дубей

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...