Мед Атлант

На території Хриплинської промзони можуть побудувати другу чергу заводу “Tyco Electronics”

Про перспективу будівництва другої черги заводу на території Хриплинської промзони на своїй офіційнй фейсбук-сторінці повідомив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Щойно мав телефонну розмову з директором “Tyco Electronics”. Зараз керівництво підприємства розглядає питання про будівництво 2-ї черги заводу на території Хриплинської промзони. На сьогодні на “Tyco Electronics” працює 900 осіб, а завдяки новим потужностям зможуть працевлаштувати ще близько 500 людей. Завірив, що місто сприятиме у розширенню виробництва та допомагатиме з дозвільними документами. Нам важливо розширювати підприємства, адже це не тільки нові робочі місця, але й податки до міського бюджету на ремонт та будівництво доріг, дворів, навчальних закладів, спортивних споруд, – написав міський голова.

Компанія “Tyco Electronics” є однією з найбільших компаній у світі, яка виготовляє електроніку та є найбільшим виробником кабельно-електронних компонентів вже понад 60 років. Має виробництва у більш ніж 150 країнах світу. На ринку Івано-Франківська підприємство “Tyco Electronics Ukraine Limited” функціонує з 2008 року, нині на “Tyco Electronics Ukraine Limited” створено понад 900  робочих місць.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...