Мед Атлант

Шахраї обдурили франківця, який хотів придбати авто з-за кордону

До місцевого відділу поліції звернувся 33-річний місцевий мешканець. Чоловік розповів, що ще вчора мав стати щасливим власником автівки «Фольксваген Транспортер», проте на місце домовленої зустрічі продавець не приїхав, а завдаток за машину в розмірі 200 доларів США, взяв.

Правоохоронці з’ясували, «на гачок» афериста потерпілий потрапив через оголошення в інтернеті на сайті «Авто-Ріа». Невідомий обіцяв за невисоку плату пригнати з Польщі добротний «Фольксваген Транспортер». Жителя Івано-Франківська зацікавила пропозиція, тож набрав вказаний номер.

Трубку підняв чоловік. Представився жителем Закарпаття, розказав, що давно займається автомобільною справою, вже має налагоджений канал перегону автотранспорту через українсько-польський кордон і не одному бажаючому доставив омріяне авто. Домовленість була такою: закарпатець привезе іномарку до Івано-Франківська, тоді й розрахуються, але спочатку, сказав, потрібен завдаток у сумі 200 доларів США. На банківський рахунок заявник 18 вересня перерахував обумовлену суму, але, зрозуміло, що замовлення аферист не виконав і зв’язок з ним пропав, —  інформують в Секторі комунікацій ГУНП в Івано-Франківській області.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження. Правоохоронці проводять слідство.

Читайте також: Поліцейські назвали марки авто, які викрадають найчастіше

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...