Мед Атлант

Франківський депутат, який пройшов “Іловайське пекло”, отримав документи на квартиру. ФОТО

Сьогодні Міська Асоціація учасників АТО спільно з міським головою Івано-Франківська вручив воїнам АТО та членам їх родин договори на продаж-купівлю квартир. Квартири отримали вісім бійців. Серед тих, хто отримав документи на квартиру депутат Івано-Франківської міської ради Андріан Волгін.

Андріан пройшов Майдан, потім став добровольцем батальйону “Донбас”, пережив пекло “Іловайського котла”, був у полоні. Відтак, сьогодні, 12 жовтня, отримав документи на однокімнатну квартиру.

Зазначимо, що досі депутат міської ради жив на орендованій квартирі, так як свого часу Андріан переїхав з Криму до Івано-Франківська. До слова, сьогодні в АТОвця день народження і бійці вирішили привітати його документами на нове житло.

Довідково:

Воював на Сході в складі батальйону «Донбас». Отримав поранення під Іловайськом, після якого самотужки поїхав у Донецьк визволяти бойового побратима з полону, в який втрапив сам. Тож сорок шість днів був у полоні сепаратистів. Нагороджений нагрудним знаком «За відвагу», нагороду отримав з рук Арсена Авакова. На початку червня отримав медаль “Захисник Вітчизни”.

Майстер спорту з боксу.

Після повернення з зони АТО активно включився в волонтерську та громадську роботу. У 2015 році став депутатом Івано-Франківської міської ради від БПП «Солідарність». За час роботи депутатом Волгін власноруч зварював поручні на виборчому окрузі, блокував власним авто хамовитого підприємця, нині активно протистоїть скандальним забудовам, зокрема навколо міського озера.

Читайте також: Івано-франківські АТОвці провели бойове тренування. ФОТО

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...