Мед Атлант

Раптово пішла з життя 19-річна студентка франківського вишу. ФОТО

Передчасно і раптово померла студентка третього курсу ІФНМУ  Олеся Поп.

Про трагічний випадок повідомила прес-служба університету, інформує МІСТО.

“Ректорат ІФНМУ, деканат стоматологічного факультету, професорсько-викладацький склад і вся студентська родина висловлюють щирі співчуття батькам, рідним і близьким студентки третього курсу Олесі Поп, яка передчасно і раптово померла у вівторок, 3 квітня”, – йдеться у повідомленні.

19-річна Олеся запам’яталася доброю, дружелюбною і чуйною дівчиною. Одногрупники  діляться своїми спогадами та співчуттями:

“Нам друзям і одногрупникам буде важко змиритися з такою втратою. Адже вона стала невід’ємною частинкою нашої студентської сім’ї. Леся завжди була в гарному настрої і налаштовувала всіх оточуючих на позитив. Протягувала руку допомоги всім, хто її потребував.

Незважаючи на те, що Олеся була студенткою тільки третього курсу, вона виконувала всі практичні навички на високому рівні, мала задатки до цієї професії. Брала активну участь у житті університету, була членом Асоціації Студентів Стоматологів, любила відвідувати університетський гурток «Фантомний курс по реставрації». Дуже шкода, що мрія стати успішним стоматологом залишилась тільки мрією. Ми щиро співчуваємо батькам Олесі, від усього серця бажаємо їм терпіння і здоров’я витримати це випробовування, яке надіслав їм Бог. Ти завжди залишишся у наших серцях! Твоя 12* група”.

Сьогодні одногрупники і викладачі Олесі вирушили попрощатися з нею до смт. Буштино Тячівського району Закарпатської області.

Читайте також: Смертельна гойдалка: у поліції розповіли деталі трагедії у Коломиї

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...