Мед Атлант

У Калуші в сквері чоловік побив молодика та викрав телефон

Калуський міськрайонний суд Івано-Франківської області виніс вирок чоловіку, який напав на молодика та викрав у нього мобільний телефон.

Чоловік обвинувачується у відкритому викраденні чужого майна, поєднаному із насильством.

Інцидент стався взимку 2019 року. Близько третьої години ночі обвинувачений побачив хлопця, який перебував у сквері по вулиці Коновальця. Він захотів обікрасти молодика.

Чоловік штовхнув його у спину, від хлопець впав. Потім він наніс ще декілька ударів потерпілому в область тулуба й обличчя, після чого викрав із кишені куртки мобільний телефон марки “Huawei nova Lite”, вартістю 1 907,00 грн.

В судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненні кримінального правопорушення визнав повністю та щиро розкаявся за вчинене.

Потерпілий у судове засідання не з`явився, однак подав суду заяву, в якій вказав, що жодних претензій до немає, а щодо визначення міри покарання обвинуваченому покладається на розсуд суду.

Суд визнав винним чоловіка у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.186 КК України та призначив йому покарання із застосуванням ст. 69 КК України у виді 240 годин громадських робіт.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...