Мед Атлант

Ректора Прикарпатського університету Ігора Цепенду нагородили медаллю та грамотою

На всеукраїнській науково-практичній конференції «Блаженний єпископ Григорій Хомишин в релігійно-церковному і громадсько-культурному житті України» нагородили ректора університету Ігора Цепенду.

30 березня 2017 року в Івано-Франківську в приміщенні Івано-Франківського богословського університету імені Св.Івана Золотоустого відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Блаженний єпископ Григорій Хомишин в релігійно-церковному і громадсько-культурному житті України». Конференція присвячена 150-літтю з дня народження блаженного священномученика Григорія Хомишина, повідомляє МІСТО  з посиланням на прес-службу Прикарпатського університету імені В. Стефаника.

Розпочав конференцію ректор Івано-Франківського богословського університету протоієрей Олександр Левицький, запросивши всіх до спільної молитви.

“З єпископа можна здерти мітру, відібрати відзнаки і окраси його достоїнства, можна його вкинути до в’язниці і закути в кайдани, однак самого достоїнства і влади його ніяка сила світу цього не може йому відібрати…”, –  звернувся священнослужитель до присутніх словами блаженного владики Григорія.

У рамках програми відкриття конференції Кир Василій (Івасюк) від імені Архієпископа і Митрополита Івано-Франківського УГКЦ Володимира (Війтишина) нагородив учасників конференції Ювілейними медалями та Подячними грамотами з нагоди 150-ліття з дня народження Блаженного священномученика Григорія Хомишина.

Відрадно зазначити,що Ювілейну медаль та Подячну грамоту за багаторічну працю для добра Івано-Франківської Архієпархії та підготовку і проведення Всеукраїнської науково-практичної конференції «Блаженний єпископ Григорій Хомишин в релігійно-церковному і громадсько-культурному житті України” отримав також ректор Прикарпатського університету Ігор Цепенда.

Читайте також: 17-річний юнак з Івано-Франківщини вступив до американської школи і отримує там стипендію

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...