Мед Атлант

Правоохоронці Івано-Франківська навідались у два ромські табори. ФОТО

Сьогодні, 26 квітня, спільна група поліції та “Муніципальної варти” в Івано-Франківську навідалися  у два циганські табори, що розташувалися на ріці Бистриця.

Правоохоронці зробили невелике зібрання за участю представників громади ромів. Наголосили їм про неприпустимість жебракування з дітьми та шахраювання на вулицях міста Івано-Франківськ. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на прес-службу “Муніципальної варти” Івано-Франківська.

Як повідомили, спочатку роми з острахом сприйняли візит правоохоронців. Однак вислухавши звернення до них, погодилися піти громаді міста на зустріч.

Нагадуємо, нещодавно почастішали випадки шахраювання та навіть грабежу особами, які з їхніх же слів проживають у цих таборах. Крім того, на землі неподалік табору правоохоронці знайшли пенсійні посвідчення, які цілком могли бути викинуті із викраденого гаманця у когось з жителів міста.

У двох ромських таборах, розташованих на стихійному звалищі неподалік Бистриці живе кілька десятків людей. У власноруч збитих із дощок та сміття хатках. У одній з них правоохоронці помітили навіть комп’ютер та телевізор. У таких умовах проживають також малолітні діти.

Читайте також: На Прикарпатті знайшли мертвим чоловіка, який заблукав у лісі 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...