Мед Атлант

На Верховинщині пройшов чемпіонат України із водного туризму. ФОТО

Нещодавно на річці Чорний Черемош поблизу села Бистрець Верховинського району відбувся чемпіонат України зі спортивного водного туризму “Черемош – 2017”. Паралельно пройшов і чемпіонат Європи з даного виду спорту.

Учасники змагалися на дистанціях “Спринт”, “Довга гонка ралі” та “Слалом”. Поєдинки відбувалися на каяках, байдарках, катамаранах двомісних та чотирьохмісних. Загалом, участь у чемпіонаті взяли 17 команд із 10 областей України. Про це повідомляє МІСТО з посиланням на прес-службу ОДА Івано-Франківської області.

Річка Черемош демонструвала свій норовливий характер щомиті, тож доводилося прикладати максимум зусиль та високу майстерність, щоб долати дистанції якнайшвидше.

Команда Івано-Франківської області, до складу якої увійшли фахівці  Чорногірського пошуково-рятувального  загону  головного управління ДСНС України у Івано-Франківській області,  посіла шосте місце.

Спортсменам з Франківська довелося мірятися силами навіть із олімпійськими чемпіонами із греблі. Але хлопці виявилися не із слабкодухих, і в результаті жорсткої боротьби,  спортсмени продемонстрували витримку, вправність та вміння долати кризові ситуації, високий професіоналізм та майстерність.

Спортсмени вкотре довели, що вміють працювати злагоджено й командно, а це є важливими показниками під час порятунку людей у екстремальних ситуаціях.

Читайте також: На Івано-Франківщині відбудеться чемпіонат світу з футболу серед української діаспори

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...