Мед Атлант

Власники, на подвір`ї яких підірвали гранату в Опришівцях, впевнені, що це зробили знайомі. ВІДЕОСЮЖЕТ

На присадибній ділянці у мікрорайоні Опришівці вибухнула граната. У поліції відкрили кримінальне провадження і встановлюють невідомих осіб. Проте власники будинку переконані, що це зробили знайомі. Кажуть, це вже не вперше.

Вибухонебезпечний предмет пошкодили мікроавтобус та ворота гаража. На щастя, ніхто з людей не постраждав. Родичка власників будинку каже, що навесні чоловіку уже підпалювали автомобіль. Тоді так і нічого не вдалося з`ясувати.

Наразі  правоохоронцями розглядається версія, що вибух пов’язаний з видом діяльності господаря,  котрий працює на ринку міжнародних перевезень.

Вже встановлено, що вибухнула граната РГД-5. Особу чи осіб, які вчинили вибух, ще встановлюють, каже речник ГУ НП в Івано-Франківській області Мирослава Белдик.

Більше – у сюжеті МІСТО:

Довідково:

Вікдрито провадження за ст. 194 ч.2. (Умисне знищення або пошкодження майна , вчинене шляхом підпалу, вибуху чи Іншим загальнонебезпечним способом, або заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах, або спричинило загибель людей чи інші тяжкі наслідки) та ст. 263 ч. 1 (Носіння, зберігання, придбання, виготовлення, ремонт, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу – караються позбавленням волі на строк від двох до п’яти років).

Читайте також: З’явилися фото та відео з місця вибуху в Опришівцях

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...