Мед Атлант

Громадська організація Віталія Мерінова стала переможцем у молодіжній спартакіаді

Другий рік поспіль громадська організація «Спільними Зусиллями» стає переможцем спартакіади серед молодіжних громадських організацій.

Вже XII за рахунком, таке спортивне дійство проводилось з нагоди вшанування 100-річчя бою під Крутами на базі КП Муніципального фізкультурно-оздоровчого центру.

Представники ГО «Спільними зусиллями» практично у всіх видах спорту були одними із кращих. І за підсумками змагань стали переможцями. Обійшовши ГО «Батьківщина молода» і ГО «Патріот України».

Наша громадська організація – за здоровий спосіб життя. Але ми не тільки говоримо, але й самі його дотримуємось. Я щиро радію, що команда ГО «Спільними зусиллями» – міцна, смілива та витривала. Звісно, спортивні перемоги допомагають нам стати справжньою командою і надихають протягом року на різні добрі справи. Ми проводимо дуже багато різноманітних заходів, спортивних змагань, впроваджуємо благодійні проекти, підтримуємо талановиту молодь, – зазначив керівник ГО «Спільними зусиллями», укропівець Віталій Мерінов.

НА ПРАВАХ РЕКЛАМИ

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...