Мед Атлант

У аеропорту “Львів” фанати зустріли голлівудську зірку. ФОТО

Голлівудську поп-діву Періс Хілтон фанати у Львові зустріли з величезним букетом квітів та теплими обіймами. На Західну Україну Хілтон прибула вперше.

Американська світська левиця прибула до Львова вчора, 30 березня, разом зі своїм нареченим Крісом Зілкою, дід якого був українцем, – повідомляє “ТСН”.

За словами зірки, колись давно вона вже була в Україні, а саме – у Києві. Це була ділова поїздка. А от до Львова вона завітала вперше.

У руках – величезний букет троянд, поруч її менеджер. На очах великі окуляри, під ними легкий макіяж, а ще – легка весняна сукня, яка не зовсім за погодою, але зірці це настрою не псує.

В аеропорту її зустрічало чимало прихильників, з якими Періс Хілтон любо поспілкувалася, пофотографувалася та роздала декілька автографів.

Пізніше у своєму Instagram Періс Хілтон показала, як українці зустріли її в аеропорту. Теплий прийом неабияк сподобався американці.

Окрім цього, Періс Хілтон показала, в яких апартаментах її поселили у Львові. Судячи з фото, вона мешкає у Grand Hotel.

Сьогодні 36-річна зірка збирається зіграти DJ-сет на благодійному концерті. Голлівудську зірку запросили на урочисте відкриття львівського готелю Grand Hotel.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...