Мед Атлант

Юним рибалкам: Працівники рибоохоронного патруля провели бесіду з учнями Франківська

Вчора, 26 жовтня, начальником Івано-Франківського рибоохоронного патруля Русланом Чорненьким та його заступником Ігорем Корсуном проведено тематичну бесіду про охорону рибних запасів з учнями 5-8 класів Івано-Франківської середньої школи №21.

Школярам подали цікаву інформацію про місцеві “червонокнижні” та заборонені для вилову види риб Прикарпаття. Під ча бесіди детально ознайомили учнів з екологічними принципами користування рибними запасами та вимогами правил любительського рибальства. Перелічили види заборонених знарядь лову, встановлені розміри різних видів риби та раків. Проіфнормували про добову норму вилову водних біоресурсів. Акцентовали увагу на важливості успішного проходження нересту для збереження та примноження рибних запасів, зокрема під час триваючого двомісячника з охорони нерестуючої форелі. Принагідно учням нагадали про правила безпеки на водоймах, на кризі. Розповіді доповнювались ілюстрованими матеріалами, – інформує прес-служба Івано-Франківського рибоохоронного патруля

Учні отримали вичерпні відповіді на свої питання про роботу рибоохоронного патруля. На завершення бесіди діти та педагоги отримали друковані Довідники рибалки. Школярі продовжать розпочату рибпатрулем роз’яснювальну роботу – тепер вже із своїми батьками-рибалками.

Головне фото ілюстративне

Читайте також: Вірність та зрада: У Калуші господарі залишили собаку напризволяще

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...