Мед Атлант

ДЮФК “Надія-Прикарпаття” здобули свою першу перемогу в рамках футзальної Екстра-ліги

Сьогодні, 30 листопада в рамках першого матчу 4 туру змагань івано-франківці зустрічалися зі своїми принциповими суперниками з Рівного і у важкій та напруженій грі перемогли з рахунком 3:1.

Початок зустрічі був за гостями, які мають більший досвід виступів на такому рівні. Підопічні Андрія Мозерова мали декілька нагод, щоб відзначитися, але впевнена гра голкіпера івано-франківців Олега Панчака, самовіддача універсалів, а подекуди і фарт рятували ворота “Надія-Прикарпаття”. Натомість в середині першого тайму блискуча контратака за участю Максима Вишиванюка та Олега Гуцуляка завершилися точним ударом останнього у ворота гостей, повідомляють на сторінці ДЮФК.

Другий тайм матчу був надзвичайно емоційним на насиченим на події. В одному з епізодів в середині тайму Іван Петрів виявився найспритнішим у штрафному майданчику останніх і проштовхнув м’яч у ворота рівнян.

Гравці Кардиналу-ДЮСШ-4 почали нервувати і в одному з епізодів за неспортивну поведінку був вилучений Віталій Панкратій, який вдарив Ернеста Романчука. Дві хвилини івано-франківці грали у більшості, проте безрезультатно. Після цього рівняни вийшли на майданчик з 5-польовим гравцем, намагаючись зрівняти рахунок в зустрічі. Проте в одній з атак суперника той таки Іван Петрів перехопив м’яч та зі своєї половини майданчика точним ударом встановив остаточний рахунок матчу 3:1 на користь ДЮФК “Надія-Прикарпаття”.

Другий матч між командами відбудеться завтра 1 грудня. Початок зустрічі о 8:30.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...