Мед Атлант

“Надія-Прикарпаття” зіграє в малому фіналі Кубку України U-13

В третій ігровий день Кубку України з футзалу U-13, що триває в м. Кам’янець-Подільській, команди розподілилися на дві вісімки, які визначали між собою пари завтрашніх вирішальних матчів турніру.

Як повідомляють на сторінці футбольного клубу, Івано-Франківська ДЮФК “Надія-Прикарпаття”, яка за підсумками групового етапу змагань потрапила до “нижнього плей-офф” провела два поєдинки:

«Надія-Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – ДЮСШ (Васильківка) – 3:0

«Надія-Прикарпаття», вийшла на матч проти васильківської ДЮСШ з наміром показати, що невихід до «верхнього» плей-оф – це не той результат, на який можна було розраховувати. І, щоб зовсім не провалити свій виступ на турнірі, «Надії» треба було перемагати у грі проти команди з Васильківки. І команда з Галичини з перших хвилин почала йти вперед. Проте, забити вона змогла лише на 5-й хвилині. Однак, на цьому гравці у фіолетовій формі не зупинялись, намагаючись збільшити свою перевагу. І, врешті-решт, це їм вдалось на 13-й хвилині, коли Редушко оформив дубль. Що стосується команди з Васильківкито за перший тайм вона практично нічого не створила біля воріт «Надії-Прикарпаття». Тому, можна вважати, що рахунок більш-менш відображав те, що відбувалось на майданчику.

А майже на початку другого тайму «Надія-Прикарпаття» довела свою перевагу до 3:0. Це сталося після розіграшу вільного удару та гарматного дару Пасічняка. І тільки після цього васильківці трохи активізувались, але, мабуть, зробили вони це трохи запізно. Тим не менш, треба за це віддати належне гравцям з Васильківки, адже вони своїми діями дійсно трохи пожвавили гру. Та й івано-франківці почали рухатись після цього більш активно. Тим не менш, дуже скоро гра перейшла у спокійне русло. І це було на руку прикарпатцям, які могли грати більш спокійно та не транжирити свої сили просто так. І саме в такому руслі «Надія-Прикарпаття» довела гру до логічної перемоги.

«Надія-Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Фортеця» (Кам’янець-Подільський) – 1:0

Теоретично протистояння між «Надією-Прикарпаттям» та «Фортецею» мало бути двобоєм гідних суперників. Але господарі майданчику в дебюті гри показали свій намір не відпускати «Надію» з миром. Щоправда, прикарпатці сприйняли це спокійно. Більше того – вони своїми кількома ударами дали зрозуміти, що мають на цей поєдинок свої плани. Тому, після таких заяв від обох команд можна було чекати гри на високих швидкостях з непередбаченою розв’язкою. Однак, насправді ця гра більше нагадувала шахову партію. Принаймніу першому таймі. Хоча варто зазначити, що на 11-й хвилині господарі майданчику могли відкрити рахунок, але Тиж у падінні не зміг замкнути простріл з лівого фланга на «п’ятачок». Можливо, якби «Фортеця» забила, то сценарій гри був би трохи іншим. А так шахова партія на футзальному майданчику продовжувалась. І це дозволило «Надії» активізуватись під кінець першого тайму та записати до свого активу два небезпечних моменти, які могли закінчитись взяттям воріт «Фортеці». Однак, за підсумками першого тайму була зафіксована нульова нічия.

Але варто було обом командам на початку другого тайму завестись, то пішла інша гра – швидка та вибухова. І результатом цього став гол Редушка на 16-й хвилині після класних індивідуальних дій. «Фортеця» тут же відповіла двома своїми моментами, після яких м’яч невідомо яким чином не опинився у воротах «Надії». Тим не менш, господарі майданчику пришвидшили темп, і це призвело до того, що прикарпатці стали частіше фолити. Але гравці «Надії» спробували вирішити цю проблему – вони стали частіше будувати атаки на ворота «Фортеці». А коли гра почала підходити до свого ендшпілю, то у господарів майданчику почали трохи здавати нерви, внаслідок чого пішли фоли та жовті картки. За це івано-франківці могли покарати своїх візаві другим голом, але на заваді стала стійка. На останніх секундах другого тайму «Надія» заробила п’ятий фол, але у неї вистачило терпіння, щоб не заробити шостий та здобути мінімальну перемогу.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...