Мед Атлант

У Франківську відбудеться одна з наймасштабніших подій України з футзалу: “Фінал чотирьох”

28 березня в Івано-Франківську обговорили проведення фіналу 4-го кубку України з футзалу сезону 2018/2019 років.

Наш клуб “Ураган” увійшов до четвірки найкращих. Команда покращилася і показує хорошу змістовну гру. Ми тішимося, що можемо приймати таку подію. Тож закликаємо франківців приходити, вболівати та підтримувати команду. Хочемо, щоб цьогоріч наша команда перемогла та здобула головну нагороду, – зазначає Руслан Марцінків.

Змагання будуть проходити в легкоатлетичному манежі Коледжу фізичного виховання в Івано-Франківську на вулиці Гетьмана Мазепи, 142/а.

Ми не раз співпрацювали з ФК “Ураган” та знаємо їх, як надійних партнерів. Я не сумніваюся, що все буде проведено на високому рівні. Вже відтепер керівництво міста проводить активну підготовку, – коментує віце-президент асоціації футзалу України Володимир Гримайло.

29 березня о 13:15 відбудеться відкриття змагань, 1/2 фіналу.

О 13:30 НФК “Ураган” Івано-Франківськ розпочне гру з “Food Centre-СумДУ” Суми.

О 16:00 “Продексім” Херсон буде змагатися проти команди “Титан” Покровське.

Дуже приємно отримати запрошення на такий турнір. Мені завжди приємно приїздити в це місто і я вважаю його рідним. Кубок України – це престижний турнір. Команда “Ураган” дуже сильна і є одним з лідерів чемпіонату. Я думаю, що рідні стіни допоможуть здобути команді перемогу, – розповідає амбасадор фіналу Кубку України Валентин Цвелих.

30 березня о 15:00 переможець першого матчу буде змагатися проти переможця другого матчу.

О 17:00 відбудеться урочисте нагородження призерів змагань.

Команда готова представити місто у цьому змаганні. Вболівальники повинні бути тією підтримкою, яка допоможе команді виграти. Мене дуже тішить, що наше місто з гордістю конкурує з потужними містами України. На полі ми повинні показати свою міць та гостинність іншим гравцям,  – коментує виконавчий директор НФК “Ураган” Олег Ковальський.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...