Мед Атлант

Франківка продовжує боротися з раком: потрібна допомога

33-річна франківка Софія Васильців продовжує боротьбу з раком. Щоб подолати хворобу потрібна допомога небайдужих.

Про біду жінка дізналася у квітні цього року, коли захворіла на грип. Після хвороби в неї на спині з’явилась пухлина. У результаті обстежень лікарі виявили рак четвертої стадії. Так, пухлина є ще у черевній порожнині та вузли в легенях.

Аналізи робили довго, а пухлина росла дуже швидко і незабаром її розміри сягнули 17 кг. Оперувати було запізно. Вилікувати недугу зголосилися лікарі у Київському онкологічному центрі “Клініка Спіженко”.

Курс опромінення завершився і зараз продовжуватимуть хіміотерапію. Жінка знаходиться у реанімаційному відділенні. Стан Софії покращився, лікарі кажуть, що надія є. Жінка почала їсти сама – до того не працював кишківник. Однак внутрішньовенне харчування залишається.

Пройшла вже третю хіміотерапію. Лікарі бачать позитивну динаміку – йде розкладання великої ракової клітини. Значить ліки підібрані правильно. На ліки, хіміотерапії, внутрішньовенне харчування та на пебування у клініці потрібні кошти, яких у родині уже немає, – кажуть рідні Софії.

Лікування коштує дуже дорого. Родичі і близькі дуже сподіваються на допомогу небайдужих. Перерахувати кошти можна сюди:  картка Приватбанку – 5168 7554 4226 6058, Васильців Любов Володимирівна.

Рідні звітують про кошти тут.

Читайте також: Коломиянину потрібна дороговартісна операція, щоб врятувати зір. ВІДЕО.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...