Мед Атлант

У Франківську з’явиться осередок «Української академії лідерства». ФОТО/ВІДЕО

Сьогодні, 13 вересня, до Франківська завітали учасники «Української академії лідерства» з усієї України.

Молодь приїхала та Франківщину, щоб піднятися на Говерлу та по дорозі заїхали в обласний центр. Тут гості, місцяни та представники влади обговорили можливість створення майбутнього осередку.

Учасники “Української академії лідерства” грають у квест по Франківську

Українська академія лідерства – це 10-місячна освітня програма розвитку для випускників шкіл віком від 16 до 20 років. Навчання триває 6 днів на тиждень, а студенти проживають у кампусах Академії. Програма допомагає молоді знайти своє призначення, пізнати країну та світ, усвідомлено обрати майбутню професію та розкрити лідерські якості.

В основі навчання — три елементи розвитку: фізичний, емоційний та інтелектуальний.

Як розповіла Євгенія Матейчук, керівник департаменту особистісного розвитку українськоі академіі лідерства, у Франківську філіал академії планують відкрити до кінця року.

Базу для студентів та їхніх наставників планують створити в колишньому хірургічному корпусі, що знаходиться в Палаці Потоцьких. Тут молодь та викладачі змоужть жити, вчитися та працювати.

Організація покликана об’єднати молодь у різних містах. Тих молодих людей, які хочуть змінити країну на краще. Наша організація працює в троьох напрямках: емоційному, фізичному та інтелектуальному,-розповіла Яна Кузнєцова, учасниця організації з Києва.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...