Мед Атлант

Центральний ринок Франківська змінив власника

За інформацією з Єдиного державного реєстру юридичних осіб сьогодні центральний ринок Франківська отримав нового власника.

Новим власником ринку стала Казанцева Тамара Вікторівна.

У нової власниці є бажання впровадити на ринку великі зміни. В першу чергу, вона хоче зменшити платні послуги для торгівців та покращити умови для покупців та продавців.

Нагадаємо, що колишнім власником ринку було ТОВ “Торговий сервіс”, фактичним власником якого є місцевий “авторитет” Ігор Халаменда, з 90-х відомий у місті під прізвиськом “Бура”.

Це резонансна подія для Прикарпаття, оскільки раніше спроби зміни власника закінчувались резонансно.

Нагадаємо, раніше Ігор Халаменда був депутатом міської ради від Партії регіонів. Ще з 2002 року за цей ринок неодноразово судилися, а “розборки” не обходили без крові.

У 2007 році на ринок претендувала компанія бізнесмена Володимира Олійника, якого застрелили за три роки. За вбивство засудили підприємця, який торгував на франківському центральному ринку. У вироку суду йдеться, що він діяв у корпоративних комерційних інтересах товариства “Торговий сервіс” у змові з невстановленою особою.

Тоді ж у 2007 році автомобіль “Бури” розстріляли. Його дивом врятували ізраїльські лікарі. Також відомим є випадок, коли в 2016 році під дією наркотиків він втікав від поліції. В результаті на великій швидкості він злетів з дороги у кювет.

Наразі є побоювання, чи не буде ця оборудка черговою аферою з боку старого власника.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...