Мед Атлант

650 коробок з продуктами зібрали волонтери для потребуючих прикарпатців

650 коробок з продуктами для прикарпатців приготували волонтери Мальтійської служби допомоги. Наступного тижня їх почнуть розвозити потребуючим по цілій області.

Про це розповів керівник благодійної організації Роман Яручик, передає “Суспільне“.

Близько 30 волонтерів цілий день працюють у логістичному центрі Мальтійської служби допомоги у Драгомирчанах, щоб за вихідні підготувати пакунки.

Борошно, горох, крупи, олія – загалом по 15 позицій в кожному продуктовому наборі. Волонтер Андрій Тютюник каже, що туди входять найнеобхідніші продукти.

Ми відштовхувалися від того, що люди постійно купують, що є на кухні кожної господині. Є ще солодощі, щоб громадянам, які отримають ці пакунки, не було так гірко, – розповідає волонтер Андрій Тютюник

Вартість 650-ти таких пакунків – понад 400 тисяч гривень. Керівник Мальтійської служби допомоги в Івано-Франківську Роман Яручик каже, гроші на продукти отримали від своїх партнерів та громадських ініціатив. Частково – це приватні пожертви.

У списки тих, кого підтримають в цій акції, потрапили люди з інвалідністю, одинокі та малозабезпечені.

До акції долучився Митрополит Івано-Франківський Володимир Війтишин, який допоміг пакувати продукти. А згодом благословив волонтерів та їхню акцію.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...