Мед Атлант

Вихованці Прикарпатського військово-спортивного ліцею склали присяги. ФОТО

Сьогодні, напередодні Дня захисника України, у Прикарпатському військово-спортивному ліцеї-інтернаті, що у Надвірній, відбулися урочистості з нагоди прийняття присяги вихованцями освітнього закладу.

Привітати ліцеїстів та педагогічний колектив із важливою подією завітали заступник голови обласної державної адміністрації Євген Фербей, народний депутат України Зіновій Андрійович, обласний військовий комісар Володимир Ярмошук, керівники району та міста.

Сьогодні визначний день у вашому житті, адже ви обрали нелегку, проте дуже почесну професію – захисника України, – звернувся до вихованців закладу Євген Фербей. – Ваш вибір – це величезна відповідальність перед громадянами нашої країни. Переконаний, що ви станете мужніми захисниками нашої держави та у важку хвилину збережете вірність присязі.

Додамо, що у Прикарпатському військово-спортивному ліцеї-інтернаті, якому, до слова, цьогоріч виповнюється 25 років з часу заснування, навчається 303 ліцеїсти із 16 областей України.

Понад дві сотні випускників закладу брали участь у проведенні АТО/ООС. Двоє з них віддали на вівтар незалежності держави найцінніше – власне життя.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...