Мед Атлант

М’ясний сомельє й атмосфера дому: у Франківську відкрили перший «М’ясомаркет»

Сьогодні, 24 грудня, в Івано-Франківську за адресою: вул. Коновальця, 100, відкрили перший магазин мережі «М’ясомаркет».

Власником мережі є агропромисловий холдинг МХП, якому, до речі, також належить торгова марка «Наша Ряба». Компанія разом зі своїми партнерами з липня почала відкривати крамниці такого формату всій Україні. 

У «М’ясомаркеті» на покупців чекає велике різноманіття м’ясної продукції. Це курятина, свинина, яловичина, індичка, ковбасні вироби та заморожені напівфабрикати. А ще тут можна придбати хліб, молочні товари, бакалію, соуси та напої.

Франківка Христина прийшла до магазину, щоб придбати продукти та приготувати стейк.

Я знала, що відкривається новий маркет з м’ясом. Запланувала приготувати щось смачненьке сьогодні й вирішила прийти сюди, зрозуміла — тут буде щось цікаве з хорошою продукцією, — ділиться враженнями дівчина, яка завітала на відкриття.

У всіх крамницях мережі «М’ясомаркет» є одна особливість, тут гостей зустрічають та консультують м’ясні сомельє. Ми знаємо сомельє як експертів з культури споживання вина. Насправді ж є фахівці, які займаються оцінкою смаку кави, хліба тощо. А є спеціалісти, які знаються на м’ясі — саме такі пройшли серйозне навчання та зараз працюють у «М’ясомаркеті».  

Олег, шеф-сомельє, розповідає, що до їхніх обов‘язків входить зустріч гостя, консультація стосовно м’яса, соусів, спецій та інших продуктів. Але головне завдання — подарувати позитивні емоції.

Коли гість купує продукт, філе, наприклад, ми намагаємося дізнатися, що він буде готувати, підказати рецепти. Ми просуваємо готові рішення. Турбуємося про те, щоб наші жінки, приходячи додому, витрачали менше часу на «кухню». У нас є вже замаринована курка, качка, кролик та напівфабрикати. Також є спеції та соуси. Ось дівчина прийшла, декілька хвилин, — вечеря готова. Решту часу витрачає на себе та сім’ю, — каже Олег.

Франківка Марія теж завітала сьогодні на відкриття крамниці.

Я придбала ковбасу, сметану та сир. Тут дуже хороший асортимент товарів. Мені все сподобалося, — каже вона.

Вікторія працюватиме сомельє у щойно відкритому франківському магазині. Жінка запевняє, що цінова політика дуже здивує клієнтів.

Наш магазинчик розташований у зручному місці. Поряд спальний район, лікарня, школи, ринок. Сподіваюся, люди з задоволенням до нас йтимуть, і впевнена, вони будуть раді нашій продукції. Все завжди свіженьке і за розумними цінами, — каже вона.

Також вся продукція у магазині сертифікована, працівники цінують, що роботодавець дбає про підвищення їхньої кваліфікації.

Наша продукція має різні міжнародні стандарти якості. Тому ми впевнені щодо її безпечності. Звичайно, наш персонал завжди навчається. Ми хочемо бути найкращими, щоб в такий нелегкий час покупець зайшов і, навіть, за невеликі кошти відчув свято та домашню атмосферу. Не хочеться грубіянства чи якихось проблем, незрозумілих ситуацій. Хочеться, щоб відрізок свого часу та свої кошти гість витратив саме в цьому місці, бо ми того варті, і люди наші теж того варті, — розповідає Вікторія.

Крім того, у маркеті діє бонусна програма. Клієнтам видають накопичувальні картки, на які нараховуються бонуси, наприклад, з нагоди дня народження.

Наша система лояльності економить відвідувачам гроші. А сьогодні, у день відкриття, покупцям нараховують 1000 бонусних балів на неї, — каже сомельє.

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...