Мед Атлант

У Франківську оголосили конкурс «Краща новорічно-різдвяна вітрина»

У Франківську оголосили святковий конкурс – «Краща новорічно-різдвяна вітрина».

Головний приз конкурсу – 10 000 грн.
Приходить святкова пора. І, ми переконані – в часи масштабних викликів та, як наслідок, вимушених обмежень, є місце для хорошого настрою, тепла та позитиву. Міська влада виражає велику вдячність усім, хто долучається до створення святкової атмосфери в Івано-Франківську, в тому числі тематичним оформлення своїх закладів. А щоб визначити і відзначити найкращих, оголошує цей святковий конкурс, – повідомляють на сторінці Управління архітектури.
Організовує конкурс Управління архітектури, дизайну та містобудівної діяльності за дорученням міського виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.
У Вас гарно до новорічно-різдвяних свят оформлена вітрина? Тоді ви сміливо можете ставати учасником. Щоб це зробити, досить у робочі дні з 24 грудня 2020 року по 20 січня 2021 року з 10 год. до 19 год. зателефонувати в Управління за № 068 944 9549 – подати заявку. До речі, участь в конкурсі безкоштовна, а дзвінок – за стандартним тарифом Вашого оператора. Все інше, що буде далі після отримання заявки, зроблять організатори, тобто ми: прийдемо, розпитаємо, пофотографуємо, – йдеться в дописі.
Після завершення прийому заявок, конкурсні матеріали будуть нами сформовані і передані у поважну конкурсну комісію, котра й визначить кращих, керуючись такими критеріями:
– загальний вигляд вітрини в комплексі з фасадом будинку;
– застосування ілюмінацій та механічних конструкцій;
– інноваційність композиційного вирішення.
Головний приз конкурсу, за І місце – грошова винагорода в сумі 10 000 грн.!
За друге місце нагорода складе 7 000 грн.
За третє – 5 000 грн.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...