Мед Атлант

Двох калушанок привітали з ювілеєм

У Калуші привітали з 80-річчям і 90-річчям двох поважних містянок.

Вітали з 90-річчям Наталію Воронець та 80-річчям — Теклю Марчук. У день народження ювіляркам вручили листівку та коробку цукерок, інформують “Вікна”.

Наталія Воронець народилася 1931 року в місті Гринячці на Сумщині. Виховувалася у багатодітній сім’ї. Батько працював на військовому заводі, мати — вчителем. В 1941 році в час війни перебралася до бабусі з дідусем у Шостку. Після закінчення технікуму в 1953 році вийшла заміж, працювала на фабриці кіноплівкової промисловості. 1956 року народила дочку Олену, а в 1959-го — сина Віктора. 1963 року переїхала з сім’єю в Калуш. До пенсії працювала лаборантом на «хімії».

Текля Марчук народилася на Тернопільщині, де згодом познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком та вийшла. Переїхала до Калуша, де працювала різноробочою в СУ-2. Звідти і пішла на пенсію. 10 квітня пенсіонерка відсвяткувала своє 80-річчя.

Не зважаючи на поважний вік, Текля Михайлівна залишається енергійною, життєрадісною, повною сил жінкою, кажуть працівники Калуського територіального центру соціального обслуговування.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...