Мед Атлант

Як не втрачати клієнтів і налагодити зв’язок з ними: коротко про головні переваги віртуальної АТС

Сучасна телефонія давно переступила рамки звичайних телефонних розмов. Сьогодні на телекомунікаційних рішеннях базується ефективне адміністрування великими і маленькими компаніями. На телекомунікації зав’язані співробітники, незалежно від того, скільки їх і як далеко один від одного географічно знаходяться їхні робочі місця. Завдяки централізованій системі зв’язку бізнес

  • організовує двосторонні канали комунікації з партнерами та клієнтами, замовниками та виконавцями;
  • реалізує маркетингові стратегії;
  • гнучко підлаштовується під конкретні потреби в даний момент часу.

Стрімкої трансформації телефонного зв’язку сприяли хмарні технології. Завдяки їм в розпорядженні компаній виявився ефективний мультифункціональний інструмент інтерактивного зв’язку. З віртуальною АТС для офісу від провайдера Datagroup компанії будь-якого масштабу і спеціалізації отримують повністю налаштований робочий інструмент, з яким жодне повідомлення, питання або дзвінок не будуть пропущені. Власник бізнесу буде впевнений, що інтерес клієнта буде задоволений, а заявки оперативно опрацьовано.

Головна перевага автоматичної телефонної станції в тому, що будь-який вхідний голосовий виклик обробляється системою, а не людиною.

  • Дзвінок надходить в хмарний центр обробки даних і далі система діє у відповідність з наперед заданим алгоритмом.
  • Реакції на вхідний дзвінок можна багаторазово міняти і налаштовувати.
  • Переадресація відбувається миттєво, так що той, хто телефонує не помічає ні найменшої затримки.

Віртуальна АТС надає повну свободу від географічної прив’язки. Компанія може набрати штат співробітників, що працюють в офісі і віддалено, незалежно від їх реального поточного місцезнаходження.

Єдиний контактний номер, на відміну від звичайної телефонії, в віртуальної АТС також не прив’язаний до конкретної географічної позиції. Компанія може переїжджати з офісу в офіс, не переживаючи про перенесення абонвідділу, колл-центру і служби техпідтримки або необхідності зміни номера і доведення його до клієнтів, партнерів та інших контактних осіб.

Ще одна корисна особливість сервісу – багатоканальність. Компанія вибирає номер, на який надходять всі вхідні дзвінки – простий для запам’ятовування і безкоштовний для тих, хто телефонує.

Віртуальна телефонія – це спосіб об’єднати офіси, підрозділи, магазини, склади і співробітників в єдину мережу, незалежно від їх географічної локації.

Номер компанії не буває зайнятий, а час очікування відповіді зведено до мінімуму.

  • Система розподіляє дзвінки автоматично, підключаючи вільного на даний момент оператора.
  • Якщо співробітник зайнятий розмовою, вхідний дзвінок переадресовується вільному менеджеру.
  • Навіть якщо всі вони зайняті, активується заздалегідь записане голосове повідомлення, а на дзвінок відповість перший з звільнилися операторів.

Для початку роботи з віртуальною АТС не потрібні інвестиції в обладнання або монтажні роботи.

Віртуальна АТС – це не просто телефонний зв’язок. Це комплексна послуга, яка поширюється на мобільний, міську, міжміський і міжнародний зв’язок. А управління сервісом здійснюється через веб-інтерфейс.

Параметри дозволяють адаптувати хмарну АТС під особливості бізнесу конкретного замовника. Система активується, налаштовується і вводиться в дію за кілька годин. Все, що потрібно від замовника – встановити робочий ПО, розрахувати потрібну кількість і придбати IP-телефонні апарати і гарнітури з навушниками, вибрати і опублікувати контактний номер.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...