Мед Атлант

Малим та дорослим: як сім’я Гурик розвозить допомогу по області та далеко за її межами. ВІДЕО

Ірина та Ігор Гурики, батьки нашого відомого франківця та Героя Небесної сотні Романа Гурика, вже понад 15 років займаються волонтерством.

Свою добру справу вони започаткували ще в далекому 2007 році, а вже у 2016 зареєстрували, як Благодійну організацію “Майдан гідності”. Зараз, у 2022 році, їхня робота значно активізувалася.

В нас раніше йшов напрямок увіковічнення пам’яті Небесної сотні, але у зв’язку з тим, що почалася війна, то ми дуже розвинулися. І військовим допомагаємо, і людям, і всім, кому потрібно, – каже пані Ірина.

Жінка розповідає, що їхня робота не є важкою, просто її потрібно любити.

Напевне навіть не просто любити, а цим потрібно жити. Якщо воно є в тебе всередині, то це абсолютно не тяжко. Деколи хіба морально, але це в більшості, коли працюєш з маленькими дітками. А так – це все задоволення, це спілкування з людьми, ці всі їхні посмішки, це клас, – додає волонтерка.

Чоловік пані Ірини постійно поруч – допомагає і фізично, і морально. Каже, що над збором допомоги працює вся їхня сім’я, ніхто не залишається осторонь.

Склад допомоги, яку роздають, завжди різний та залежить від благодійників, які її передають. Доброчинці теж бувають різні – хтось передає допомогу одноразово, а хтось на постійній основі.

Детальніше у сюжеті МІСТА:

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...