Мед Атлант

Франківців та гостей міста запрошують на мандрівки, щоб допомогти ЗСУ. ВІДЕО

В Івано-Франківську стартувала ініціатива “Франківськ зігріває воїнів”. Всіх охочих закликають піти на екскурсію містом та допомогти закупити водонепроникні шкарпетки для військовослужбовців.

Окрім того, просять небайдужих приносити теплі шкарпетки в Івано-Франківський туристичний центр. Натомість обіцяють подарунки, пише Суспільне.

Жителі та гості міста можуть замовити екскурсію в Івано-Франківському туристичному центрі та ознайомитися із сучасним та старовинним Івано-Франківськом. За гроші від екскурсій працівники центру закуплять шкарпетки для військовослужбовців.

25 листопада стартувала друга мандрівка в межах ініціативи “Франківськ зігріває воїнів”. Дізнатися більше про історичну частину міста та долучитися до благодійного проєкту вирішило подружжя Нещадим. Ярослав та Анастасія живуть в Івано-Франківську два роки.

“Скажу чесно, це більше для підтримки ЗСУ, ніж для мене. Але й цікаво щось нове про Франківськ послухати. Місто — дуже гарне і треба про нього більше дізнатися все-таки”, — каже Ярослав Нещадим.

Подружжя придбало для себе оглядову екскурсію. Крім благодійної, каже Анастасія Нещадим, це — пізнавальна та цікава розвага, особливо, коли вдома відсутнє електропостачання.

“Ми взагалі любимо подорожувати країною і вирішили дізнатися трошки більше про Франкківськ. Я хочу допомагати ЗСУ. Хочу бути частиною суспільства, яка допомагає своїй країні”, — говорить Анастасія Нещадим.

Для всіх охочих пропонують п’ять різних екскурсій. Оглядову — для гостей міста, “Франківськ романтичний” — для пар, “Загадки Липової алеї” — про вулицю Шевченка, “Жіночі обличчя Станиславова” та “Франківськ комерційний”, каже фахівчиня туристично-інформаційного центру Христина Тимошів.

“Незалежно від кількості охочих людей на екскурсію – чи двоє, чи одна людина, чи троє, чи ціла група — вартість становитиме 500 грн. І вона триватиме близько двох годин. Екскурсії ми проводимо протягом світлового дня. З 10:00 до 18:00”, — розповідає Христина Тимошів.

Франківців також закликають приносити якісні теплі шкарпетки для воїнів у туристичний центр, що на вулиці Галицькій, 4 А. В подарунок благодійникам працівники центру обіцяють провести екскурсію з оглядового майданчика міської ратуші.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...