Мед Атлант

Поліція склала протокол на 22-річну франківку за купання єнота у пралці

Поліція склала протокол на мешканку Івано-Франківська, яка замкнула домашнього єнота у пральній машині і включила її.

Як розповіли ZAXID.NET у поліції Івано-Франківська, єнота вже оглянув ветеринар, ушкоджень чи завдання шкоди тварині лікар не виявив, проте рішення про покарання для дівчини все одно розглядатиме суд. За статтею про жорстоке поводження із тваринами дівчині загрожує до 3,4 тис. грн штрафу.

Нагадаємо, вчора соцмережі вибухнули через відео, на якому франківка помістила єнота у пральну машину та включила її.

Дівчина сама оприлюднила у соцмережах відео знущання з єнота: дівчина зняла, як закриває єнота у пральні машинці, включає її та спостерігає за тим, як тварина на швидкості крутиться у пралці. Про дівчину відомо, що вона є колишньою студенткою Івано-Франківського та працювала адміністраторкою місцевого популярного ресторану.

Речник поліції Івано-Франківської області Андрій Яцків повідомив, що наразі правоохоронці склали на мешканку Франківська протокол за ст. 89 КУпАП (жорстоке поводження з тваринами).

«Наразі вже проведено огляд тварини у ветеринара. Ознак якихось ушкоджень чи загрози здоров’ю чи життю тварини лікар не виявив. Рішення про покарання стосовно громадянки прийматиме суд», – сказав Андрій Яцків.

Зазначимо, санкція статті передбачає до 3,4 тис. грн штрафу. Також можливе вилучення тварини у власниці.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...